Home of Hope Zambia

Shekina og Ps Eddy, vise-ordfører og ordfører i Home of Hope Zambia
Shekina på kontoret til Home of Hope Zambia
De tre skjønne barna til Shekina og Ps Eddy: Juanita, Jedidiah og Priest


Home of Hope Zambia og Seed of Hope International er partnerorganisasjoner. Home of Hope Zambia holder til i Lusaka, Zambia.
Vi har samme mål og visjon og samarbeider for de nevnte prosjektene.

Home of Hope Zambia’s leder heter Eddy Bushitse (mannen til venstre på bildet over) sammen med sin kone og nestleder, Chawanangwa Manda Bushitse, også kalt Shekinah. De har tre barn!  Se bilde av sjarmtrollene.
Eddy Bushitse er også pastor i en menighet i Chelstone, Lusaka – Christ Elect Family Church med en bønnetjeneste som heter Home of Hope House of Prayer.

Jedidiah, Priest og Allisterden tar oppvasken

Eddy er en erfaren og klok mann, som vi har samarbeidet med siden 2009. Han har også vært flere ganger i Sverige og Norge, og vi har en dyp og tillitsfull relasjon.

Jedida, datter av Eddy og Shekina, og Allisterden i oppvasken på bildet til venstre.

Amon Silomba er vår prosjektleder som er ansvarlig for å bygge på tomten L2, hvor vi har bygget en vaktmesterbolig. Han er Afrikas raskeste byggeleder!

HOHZ’s nettverk i Zambia

Bilde fra årsmøte i 2019. Fra venstre: Nchimunya Sibajene, Memory Matasi, Wenche S. Manneråk, Limbani Emmanuel Manda og Susan Kasalwe

Styret:
Chairman: Ps. Eddy (Dodo) Bushitse 
Vice-chairman: Chawanangwa Rachel Manda Bushitse 
Secretary: Nchimunya Sibajene
Secretary: Enos Makewana Zulu
Treasurer: Nchimunya Sibajene
Internal auditor: Limbani Emmanuel Manda

Andre som er med:
Enos Makewana Zulu, Susan Kasalwe, Memory Matasi, Lena Möller Sundström og Wenche S. Manneråk, Allisterden Dalitsu Mutunda, Amon Silomba, Raphael Lombe og Bridget Mwansa.