Støtte til barn og ungdommer

Våre mammaer og barn:
Bak fra venstre: Jackson, Chipego, Ruth, Kaluba, Tokozani, Goodson, Prudence,
Alice, Elisabeth, Melan og Mary
Foran fra venstre: Madaliso, Samson, Blessing (Samsons søster), Grace Tembo, Purity, Joyful, Naomi, Limpo, Felitus, Chipego’s bror, Jedidah, Juanita og Samsons søster.
Ikke tilstede da bildet ble tatt: Mwelwa and Millicent Mungli, Grace og Brenda Machila, Priest.

Vi støtter økonomisk skoleutgiftene til sårbaraveldig positive resultater av arbeidet og flertallet vil gå videre på universitet og høyskoler. Vi oppmuntrer dem til å fortsette videre med det brenner for og som engasjerer dem.

To gutter har startet medisinstudiet, noen studerer administrasjon / ledelse, to unge jenter vil bli fysioterapeuter, to lærere og to piloter med mer. Vi har startet med å dele ut stipend til 3 av ungdommene og bærbare datamaskiner til alle som skal begynne på eller har startet universitet eller høyskole.

Vi er såååå stolt av «barna våre». Mange får veldig gode karakterer på skolen. Vi treffer dem hver gang vi er på besøk (1-2 ganger i året) og arrangerer fest for dem. Det er alltid populært! Vi serverer middag og gir dem klær, briller og andre ting de trenger.
Vi har nå en lang relasjon med dem og har vist oss trofaste og pålitelige. Vi sier at det å opptre som FAMILIE er det aller viktigste og det er toveis. Så vi oppfordrer dem til å ha en givende holdning/ handling overfor andre.

Bildet er fra 3 nov. 2019