Hjälp oss och vi hjälper dig att bli av med gamla datorer och / eller mobila telefoner

Vårt arbete är till stor del baserat på teknisk utrustning. Idag är det svårt att få rapporter och skicka dokument från det som händer i Zambia. Bra utrustning behövs för att detta ska fungera. Vi tar tacksamt emot gamla datorer och mobiltelefoner. Vi behöver både datorer och mobiltelefoner före september 2019 då vi från Seed of Hope International åker till Zambia!

Planen för datorna är att

  • ge en stationär dator till chefen för det område som vi arbetar i. Han är mycket svåra arbetsförhållanden och saknar tillgång till datorer. Vi tror att han skulle kunna tjäna folket på ett mycket bättre sätt om han hade en. Han har hjälpt oss så att vi har kunnat etablera oss i denna del av Lusaka West.
  • Ge en bärbar till vår projektledare Amon. Han är en underbar människa som organiserar byggandet av hus, staket, grindar och har hela ansvaret för utvecklingen av landet vårt. Vi tror att hans arbete skulle vara mycket lättare om han hade en dator..
  • ta med bärbara datorer till våra ”barn”. Vi har stött dem ekonomiskt med utbildning sedan 2009 och dem börjar nu att nå universitet / högskola nivå. Vi skulle vilja ge dem en dator om de väljer att studera. Vi tror att det kan vara en bra motivation och även en hjälp i deras studier. Det är ofta sådana praktiska problem som hindrar dem från att ta det steget, även om viljan och lusten finns där.

När det gäller mobiltelefoner, köper dom dåliga kinesiska kopior, men de håller inte lika länge. Så många har kommit till Wenche med sitt skrikande behov av mobiltelefoner. Därför har vi lovat att vi kommer att ta med oss detta ​​när vi åker nästa gång för här finns mycket oanvänd pryl i våra skåp runt omkring!!!

Delta på ETT ELLER ANNAT SÄTT – Ring eller skriv till WENCHE Tel: 93004056 Email: wenche@seedofhope-int.org och berätta vad du vill bidra!

TACK SÅ MYCKET! DET ÄR UPPSKATTAT!

Lämna ett svar