HJELP OSS – OG VI HJELPER DEG med å bli kvitt gamle datamaskiner og/ eller mobiltelefoner

Arbeidet vårt henger veldig på tenknisk utstyr. Vi har en liten krise i forhold til rapportering. Her behøves godt utstyr for at dette skal kunne fungere. Har du lurt lenge på hvordan du skal bli kvitt en datamaskin som ikke kan ta de aller største filene som kreves nå, har vi et alternativ til deg. Og har du kjøpt ny mobiltelefon og har kapasitet til å gi bort den gamle, – Ja, men da har vi en løsning. Om du samtidig gjerne vil hjelpe, ble dette en god match!!! Vi trenger både datamaskiner og mobiltelefoner før juni 2018 når en gjeng fra Seed of Hope International reiser til Zambia.

Planen med datamaskinene er å

  • gi en stasjonær datamaskin til lederen for området vi arbeider i. Han har svært vanskelige arbeidsforhold og ikke tilgang på PC. Vi tror at han ville kunne tjene befolkningen på en mye bedre måte dersom han hadde en. Han har hjulpet oss slik at vi har kunnet etablere oss i denne delen av Lusaka West.
  • gi en bærbar til Dominica, som rapporterer alt arbeidet vi gjør blant kvinnene. Hun er tilstede under all jordbruksundervisning og jordbrukstrening av kvinner i landsbygda. Vi tror det er viktig at hun har en datamaskin.
  • gi en bærbar til vår Project Manager Amon. Han er en fantastisk mann som organiserer bygging av hus, gjerder, porter og har alt ansvaret for utbygging av tomtene våre. Vi tror arbeidet hans ville bli mye lettere om han hadde en datamaskin.
  • gi bærbare datamaskiner til «barna våre». Vi har støttet dem økonomisk med skolegang siden 2009 og nå begynner flere å nå universitets/ høyskolenivå. Vi har lyst til å gi dem en datamaskin dersom de velger å studere videre. Vi tror det kan bli en god motivasjon og også en hjelp i studiene. Det er ofte slike praktiske problemer som hindrer dem i å ta det steget, selv om viljen og lysten finnes der.

Når det gjelder mobiltelefoner, kan de få kjøpt dårlige kinesiske kopier, men de varer ikke så lenge. Så mange har kommet til Wenche med sitt skrikende behov for mobiltelefoner. Vi har derfor lovt at vi skal ta med oss når vi kommer neste gang for her ligger det mye ubrukt i skapene rundt omkring!!!

BLI MED PÅ DEN ENE ELLER ANDRE MÅTEN – RING ELLER SKRIV TIL WENCHE Tel: 93004056 Email: wenche@seedofhope-int.org og fortell hva du har lyst til å bidra med!

Legg att eit svar